• whatsapp
home logo 800 m2 winkelruimte in Anzegem
tag logo 12.000 artikelen op voorraad
thumb logo professionele service
euro logo veilig betalenSHELL SMEERMIDDELLEN VOOR INDUSTRIE

Bij Shell Lubricants gebruiken we onze toonaangevende technologie om u te voorzien van de innovatieve oliën en vetten die ontwikkeld zijn om uw uitdagingen aan te gaan. Ons uitgebreide gamma synthetische smeermiddelen met ultieme prestaties biedt een uitmuntende bescherming, een lange levensduur van het smeermiddel en een hoog systeemrendement. Ontdek hoe onze technologisch geavanceerde producten uw bedrijfsvoeringen kunnen helpen verbeteren.

Shell Argina en Gadinia – Oliën voor de energiesector

 

Shell Argina werd ontwikkeld voor gebruik in zware brandstoffen (LSFO en HSFO). Shell Gadinia voldoet aan de behoeften voor motoren die destillaten en vloeibare brandstoffen verbranden.

 

Shell Corena - Compressoroliën

 

De Shell Corena-reeks met oliën voor luchtcompressoren werd ontwikkeld zodat u de olie kunt kiezen die maximale meerwaarde biedt voor uw organisatie dankzij betere bescherming tegen slijtage, een langere levensduur van de olie en een hogere systeemefficiëntie.

 Shell Diala – Elektrische oliën

 

Alle Shell Diala-oliën voor elektrische toepassingen zijn ontwikkeld om vanaf de laagste bedrijfstemperaturen een uitstekende warmteoverdracht en hoogwaardige diëlektrische eigenschappen te bieden voor transformatoren en energiecentrales.

Shell Gadus - Smeervetten

Het Shell Gadus-gamma is ontwikkeld om u meerwaarde te bieden door een verbeterde slijtagebescherming, lange levensduur van het vet en hoge systeemefficiëntie te bieden.

Shell Morlina - Lager- en circulatieoliën

Efficiënte lager- en circulatiesystemen worden gekenmerkt door het feit dat ze volgens hun oorspronkelijke ontwerpparameters of zelfs beter blijven functioneren. Consistente en betrouwbare smering is onder alle bedrijfsomstandigheden van essentieel belang.

Shell Mysella – Olie voor stationaire gasmotoren

De Shell Mysella reeks met gasmotoroliën is ontwikkeld om beheerders van apparaten optimale waarde te bieden dankzij betere bescherming tegen slijtage, een langere olielevensduur en een uiterst efficiënt systeem.

Shell Omala - Tandwieloliën

Hoe langer een olie meegaat, hoe minder vloeistofonderhoud uw machines nodig heeft en hoe langer uw machines dus zonder onderbrekingen kunnen blijven draaien.

Shell Risella X - Procesoliën

Shell Risella X biedt uit een reeks hoogwaardige witte oliën, gebaseerd op de GTL-technologie (waarbij gas wordt omgezet in een vloeibare vorm).

Shell Spirax - As- en transmissieoliën

Shell Spirax-oliën zijn ontworpen om de onderdelen van uw transmissie te blijven beschermen zodat deze efficiënt blijven werken.

Shell Tellus – Hydraulische vloeistof

Om te voldoen aan de vele eisen van verschillende hydraulische apparaten, heeft Shell een gamma oliën ontwikkeld waaruit u het voor u geschikte product kunt kiezen.

Shell Tonna - Leibaanoliën

Het Shell Tonna-gamma is speciaal ontwikkeld om de gereedschappensledes, tafels en aanvoermechanismen van machines te smeren.

Shell Turbo - Turbineoliën

Shell heeft een gamma turbineoliën ontwikkeld waaruit energieleveranciers en operators in de procesindustrie een olie kunnen kiezen die de werking van hun machines het beste tot hun recht laat komen door een verbeterde bescherming tegen slijtage, een langere levensduur van de olie en een hoge systeemefficiëntie.