Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Delrue gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. ×Ik ga akkoord.
u bevindt zich hier : home > retouren & service

Retour & Service

Vooraleer over te gaan tot het terugsturen van artikelen, vragen wij u om onderstaande informatie door te nemen, en het retourformulier in te vullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Verzaakrecht

Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u de aankoop kunt verzaken. Deze periode van 14 dagen is te rekenen vanaf de thuislevering van de goederen.
Mochten onze producten niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en zonder betaling van boete, noch opgave van reden, terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven. Derhalve zal een geopende verpakking u niet meer toelaten af te zien van de aankoop. Vooraleer u ons een pakket terugstuurt, vragen wij om onderstaand formulier in te vullen, zodat wij over alle nodige info beschikken, en u indien nodig kunnen contacteren.

Verpak uw retour voldoende, best in de originele verpakking. De vervoerkosten van deze retourzending moeten door U worden betaald. Wij aanvaarden geen levering onder rembours. De producten moeten vergezeld zijn van de orginele verkoopsdocumenten (factuur, kasbon)
Na ontvangst en nazicht van uw zending, bezorgen wij u een waardebon ter waarde van uw aankoopprijs van de producten exclusief de aangerekende transportkosten. 

Let wel, het verzaakrecht is niet van toepassing op gepersonnaliseerde goederen of maatwerk.

Garantie

Artikelen die niet geschikt zijn of gebreken vertonen kunnen dienen binnen de termijn voorzien door de constructeur of leverancier ons worden bezorgd met een degelijke beschrijving van het defect en een kopie van het aankoopbewijs die zullen dienen om de aankoopdatum te bewijzen. In kader van de garantie heeft DELRUE nv de enige verplichting om de goederen te vervangen of te repareren en niet de kosten van toepassing of dergelijke.
De gebreken of beschadigingen als gevolg van abnormaal gebruik, of als gevolg van externe ongevallen (verkeerde montage, gebrek aan of verkeerd onderhoud) of modificaties die niet uitgevoerd of geadviseerd werden door DELRUE nv of de constructeur, worden uitgesloten voor de garantie.

Reparatievoorwaarden

1) Bij herstellingen met garantieaanvraag wordt door de constructeur of leverancier geoordeeld als de defecte goederen vervangen , gerepareerd of terugbetaald zullen worden. Indien het defect niet onder garantie valt en de klant het toestel niet herstelt , is een forfaitair bedrag van €30.00 verschuldigd als bestek- en verzendingskost.

2) bij herstellingen buiten waarborg wordt altijd een bestekkost aangerekend van €30.00 , die bij herstelling als voorschot wordt verrekend, en bij niet-herstelling geldt als bestek- en verzendingskost. Indien men bij niet-herstelling het apparaat terug wenst zal een transportkost van €25,00 supplementair worden aangerekend voor het terugsturen naar onze winkel, vermeerderd met, indien van toepassing, de kosten voor terugzending naar uw adres .

Herstellingen die niet afgehaald worden na 3 maanden worden automatisch eigendom van Delrue nv.

Retouradres: DELRUE nv Grote Leiestraat 4 8570 Anzegem, België

Geschil

Het Belgische recht is van toepassing. Enkel de rechtbank van Kortrijk en het Vredegerecht van Waregem zijn bevoegd.

15/05/2015


Ingave retouren : http://delrue.janus.grapsol.be/nl/mijn-orders.html